Skip to content

Camper & Caravan Mosman biedt accessoires voor campers

Accessoires voor uw camper

Camper & Caravan Mosman in Boekel is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio op het gebied van alle soorten schadeherstel. Ook voor schade aan caravan en camper kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij camper accessoires en caravan accessoires leveren en installeren.

Dat wij klantgericht zijn merkt u meteen wanneer u onze zaak binnenkomt. Wilt u een kopje koffie? Wij nemen alle tijd voor onze klanten. Wij worden dikwijls ingeschakeld wanneer sprake is van schade aan het exterieur van camper of caravan. Maar ook bij inwendige schade bieden wij oplossingen, bijvoorbeeld in de vorm van camper inbouw accessoires en caravan camper accessoires.

Op zoek naar accessoires voor de camper?

Heeft u bijvoorbeeld te maken gekregen met waterschade aan de binnenzijde van uw camper of caravan? Grote kans dan dat er apparatuur beschadigd is. Of wellicht wilt u wat extra luxe en in plaats van alleen een koelkast ook een vriescompartiment laten installeren. Mosman beschikt over een breed assortiment caravan camper accessoires. Wij kunnen voorzien in al uw wensen. Onze camper inbouw accessoires zijn speciaal geschikt voor plaatsing in uw camper. Ruimte is immers van essentieel belang en in caravans of campers moet die optimaal benut worden.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Schade aan het interieur van uw camper: geen nood!

Hoe ernstig een schade door brand, kortsluiting of waterschade ook lijkt, wij beschikken over medewerkers die telkens weer een creatieve oplossing weten te bedenken. U bent al vaak met uw caravan of camper op pad geweest en “samen” heeft u waarschijnlijk al veel vakantieavonturen beleefd. Dan helpen wij u graag met onze accessoires voor campers om uw voertuig netjes en functioneel te houden.

Neem contact met ons op over alle mogelijkheden van schadeherstel en ten aanzien van de camper (inbouw) accessoires die wij aan u kunnen leveren.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!