Skip to content

Camper caravan service

Onze service levert vakkundig en snel onderhoud

Onze unieke camper caravan service

Gaat u jaarlijks op vakantie met uw eigen camper of caravan? Er gaat niets boven de vrijheid die kamperen met zich meebrengt. Het rijden met een grote caravan of camper vormt echter jaarlijks voor veel mensen weer een uitdaging. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Schades als gevolg van laaghangende takken en dode hoeken ontsieren uw caravan of camper.

In dat geval kunt u echter terugvallen op de camper en caravan service van Camper Caravan Mosman. In een oogwenk hebben wij uw krasjes en deukjes verholpen. Onze service is vakkundig en snel en wij hanteren gunstige tarieven.

Camper en caravan service: ook voor grote schades

Vrijwel iedereen die al langere tijd met camper of caravan op vakantie gaat, heeft wel eens met schade van doen gehad. Hoewel we graag voor het goede weer naar de mediterrane landen op vakantie gaan, kan het weer er zo nu en dan flink spoken. Grote hagelstenen kunnen uw camper of caravan behoorlijk toetakelen.

Ook komen aanrijdingen met camper of caravan tijdens de vakantie nogal eens voor. Daarnaast wordt nogal eens schade veroorzaakt door lekkages. Onze camper en caravan service is erop gericht om dergelijke schades geheel te verhelpen. Indien noodzakelijk worden oorspronkelijke onderdelen ingekocht bij de caravanleverancier. Wij hebben contacten met alle bekende merken van caravans en campers.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

De camper caravan service veraangenaamt uw verblijf

Ook voor een kapotte koelkast of defecte onderdelen kunt u voor service bij ons schadeherstelbedrijf terecht. Daarnaast kunnen wij uw caravan of camper voorzien van nieuwe sanitaire installaties, achteruitrijvoorzieningen zoals sensoren of van een nieuwe satellietschotel. Zo mist u geen programma meer vanaf uw vakantieadres.

De camper caravan service van Camper Caravan Mosman is er volledig op gericht om het u naar de zin te maken. Wij waarborgen dat uw camper of caravan de gehele vakantie optimaal functioneert.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!