Skip to content

Reparatie aan uw camper

Camper repareren

We kijken jaarlijks allemaal uit naar de vakantie. Vaak geeft het ons rust en wat biedt de vakantieperiode ons avontuur wanneer we op pad gaan met bijvoorbeeld onze camper. Helaas zit een ongeluk dikwijls in een klein hoekje. Reparatie van de camper kan dan nodig zijn.

Camper reparatie is een vak apart. Natuurlijk is een camper een gemotoriseerd voertuig, maar in geval van schade kunt u dikwijls niet bij de eerste de beste vakgarage terecht. Misschien wel als het om motorische issues gaat maar niet wanneer sprake is van specifieke schades. Uw voertuig bevat immers veel specifieke elementen, componenten en accessoires. Gelukkig kunt u voor totale repartie van uw camper, zowel ten aanzien van exterieur als interieur, prima terecht bij Camper & Caravan Mosman in Boekel.

Camper reparatie in Boekel

Al zo’n 30 jaar is Mosman een begrip in de Oost-Brabantse regio op het gebied van volledig schadeherstel. Ook met uw camper kunt u goed bij ons terecht. Een overzicht van de diensten die wij naast het repareren van uw camper allemaal kunnen bieden.
  • Onderhoud: soms is er niets defect maar werkt het niet zoals het zou moeten. De koelkast koelt bijvoorbeeld niet genoeg. Laat ons dan onderhoud plegen, zowel in preventief als correctief opzicht. U kunt dan met een gerust hard op pad en bent camper reparatie voor.
  • Keuring: Laat de keuring van u camper verrichten door onze ervaren keurmeesters. Ook dan weet u dat de kans dat u tijdens uw reis uw camper zult moeten laten repareren zeer beperkt is.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Kom langs met uw voertuig en laat u adviseren

Wij van Mosman zijn een uiterst klantgericht bedrijf. De verse koffiegeur hangt in onze zaak altijd in de lucht. Breng ons een bezoek en vertel ons alles ten aanzien van wat wij kunnen doen voor u op het gebied van camper reparatie. Wij zijn u graag van dienst.

Camper Caravan Mosman
per 1 Juli 2024 gesloten

Camper Caravan Mosman zal op 1 juli 2024 alle werkzaamheden beëindigen.

Wij willen al onze klanten en samenwerkende bedrijven bedanken 
voor het jarenlange vertrouwen wat in ons gesteld is.