Skip to content

Camper schadeherstel

Na een heerlijke vakantie helaas toch schade opgelopen aan uw camper?

Schadeherstel van uw camper

Bent u de trotse eigenaar van een camper? Daar kunt u natuurlijk heerlijk mee op vakantie gaan. Maar de kans dat u toch meer dan 95% van al uw jaarlijkse kilometers in een veel kleinere personenauto rijdt, is groot. De meeste campereigenaren trekken er slechts een aantal keren per jaar op uit. En met dat grote voertuig zit een ongeluk dan in een klein hoekje.

Gelukkig kunt u bij Camper Caravan Mosman in Helmond prima terecht voor reparatie van uw camper. Schadeherstel ten aanzien van een camper is een breed begrip. Er kan sprake zijn van krasjes of deukjes. Zeker bij het inparkeren op de campingplaats worden paaltjes of laaghangende takken nogal eens over het hoofd gezien.

Heeft uw camper een kleine schade dan zorgen wij voor schade reparatie. Dat doen wij snel, goedkoop en vakkundig.

Reparatie van grotere schade van uw camper

Ook voor grootschalig camper schadeherstel kunt u bij Camper Caravan Mosman terecht. In geval van aanrijdingsschade, stormschade, hagelschade of lekkages komt u niet weg met enkel de reparatie van een krasje of een deukje. Wij zullen dan plaatwerk en onderdelen moeten vervangen. Ook het vervangen van houtwerk kan, zeker wanneer er sprake is geweest van een lekkage, noodzakelijk zijn.

Camper Caravan Mosman verhelpt de oorzaak en zorgt door vakkundig schadeherstel van uw camper dat deze weer als nieuw oogt.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Niet alleen reparatie maar ook montage van accessoires

Afgezien van camper schade reparatie kunnen wij uw camper ook voorzien van extra accessoires die het gebruik ervan vergemakkelijken. Zo leveren en installeren wij graag parkeersensoren, een achteruitrijcamera of een nieuwe schotel zodat u uw favoriete programma niet hoeft te missen. Wij kunnen uw camper voorzien van nieuwe accu’s of van sanitaire voorzieningen en witgoed.

Dankzij Camper Caravan Mosman kunt u veilig en comfortabel met uw camper op pad. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij staan voor u klaar en dragen graag bij aan een topvakantie!

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!