Skip to content

Mosman: voor (Apk-)keuring van camper en caravan

Keuring van uw caravan of camper

Keuring van een camper is verplicht voor alle campers die een leeftijd hebben van drie jaar of ouder. Caravan keuring is niet verplicht en het lijkt erop dat de RDW de Apk-keuring voor caravans ook in de komende jaren niet verplicht zal stellen. Keuring van uw camper is vanzelfsprekend, dat zult u begrijpen. Een camper is immers gewoon een gemotoriseerd voertuig dat goed moet functioneren. Periodieke keuring van uw caravan is echter ook helemaal zo’n gek idee nog niet. Kom daar eens voor langs bij Mosman in Boekel.

Hoezo kiezen voor een caravan keuring?

Het laten keuren van uw caravan is weliswaar niet verplicht, maar wel uiterst verstandig. Voor uw veiligheid adviseert Mosman om de caravan grofweg iedere 3 jaar op vrijwillige basis te laten keuren. Wij controleren dan de belangrijkste zaken vanuit veiligheidsoogpunt, zodat u weer met een gerust hart de weg op kunt.

Echter ook met het oog op het voorkomen van kosten is de keuring van een caravan aan te raden. Door de caravan periodiek door ons te laten controleren bent u grote calamiteiten voor en weet u te voorkomen dat omvangrijke, kostbare problemen zullen ontstaan. Voor een keuring kiest u dus niet altijd alleen maar omdat de RDW dat wil maar ook vanwege uw veiligheid en portemonnee.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Mosman: ook voor Apk-keuring van uw camper

Beschikt u over een camper dan is de Apk-keuring zoals gezegd wel verplicht. Mosman verricht die graag en is ook in staat om eventuele gebreken waarop het voertuig wordt afgekeurd, te verhelpen. De (RDW) keuring van zowel camper als caravan heeft met name betrekking op het rij technische gedeelte. Maar wist u dat u ook voor het repareren of verbeteren van de inrichting van camper en caravan bij Mosman terecht kunt? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van inbouwapparatuur.

Mosman draagt middels keuring niet alleen bij aan een veilige vakantie maar voorziet u ook graag van de faciliteiten voor een nog aangenamere vakantie.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!