Skip to content

Mosman: voor onderhoud van camper en caravan

Mosman draagt zorg voor goed caravan onderhoud

Wij zijn Mosman in Boekel en al tientallen jaren een begrip op het gebied van alles wat maar te maken heeft met schadeherstel, onderhoud en renovatie van caravans en campers.

Onderhoud van uw caravan is belangrijk. U kunt daarvoor niet zomaar overal terecht. Uw caravan is een bijzonder voertuig met bijzondere accessoires en componenten. Het onderhoud betreft niet alleen de rij technische zaken maar ook alle bijzondere functionaliteiten van de caravan. Dat varieert van het functioneren van de luifel tot de inbouwapparatuur en watervoorziening. Mosman is thuis op al deze vlakken. Onderhoud van caravans is een van onze specialiteiten.

Ook voor camper onderhoud

Beschikt u over een camper in plaats van een caravan dan kunt u voor het onderhoud daarvan natuurlijk ook bij Mosman terecht. In veel opzichten verschillen caravans en campers niet veel van elkaar. Zeker als het gaat om het inwendig onderhoud van onder andere voorzieningen en apparatuur, dan hebben deze twee veel met elkaar gemeen.

Een camper is echter een gemotoriseerd voertuig en dient behandeld te worden zoals en reguliere auto. Apk-keuring is dan ook verplicht voor campers van meer dan drie jaar oud. Het plegen van onderhoud aan de camper is bovendien verstandig om hoge kosten in de toekomst te voorkomen en zuinig te kunnen blijven rijden. Zowel voor rij technisch als voor inwendig onderhoud ten aanzien van uw camper en uw caravan kunt u bij Mosman in Boekel terecht.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Maar Mosman doet meer

Bij Mosman kunnen we afgezien van het zorg dragen voor het onderhoud van caravans en het onderhoud van campers ook zorgen voor veraangenaming van uw “reisobject”. Wij zijn bijvoorbeeld in staat nieuwe apparatuur in te bouwen die uw verblijf nog aangenamer maakt. Mosman draagt daarmee graag bij aan een echte topvakantie.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!