Skip to content

Mosman: voor het renoveren van uw camper of caravan

Laat uw caravan renoveren

Campercaravanmosman.nl houdt zich voornamelijk bezig met de reparatie van schade aan caravans of campers. Vakantie is leuk maar in de praktijk gaat er nog wel eens wat mis. U heeft een aanrijding of maakt een ongeluk op de kampeerplaats zelf waardoor uw voertuig schade ondervindt. Bij Mosman kan men zowel voor reparatie van in- als uitwendige schades terecht. Maar wist u dat het ook mogelijk is om bij ons aan te kloppen voor camper renovatie en voor renovatie van uw caravan?
Mosman-CamperCaravan

Mosman: ook voor renovatie van uw caravan en voor camper renovatie

Wij begrijpen dat heel goed. U gaat wellicht al heel wat jaartjes met uw vertrouwde caravan of camper op pad. Samen heeft u wellicht de halve wereld gezien. Misschien bent u wel gehecht aan uw voertuig. Of wellicht is de aanschaf van een nieuw exemplaar nu even niet voor u weggelegd. In dat geval kunt u uw bestaande caravan ook door ons laten repareren. Ook kunt u bij ons terecht voor camper renovatie.

Samen met u bekijken we bij Mosman wat het renoveren van uw caravan of camper allemaal in zou moeten houden. In eerste instantie bepalen we wat er allemaal functioneel vervangen moet worden. Dat kunnen zaken zijn die zich zowel aan de binnenzijde en de buitenzijde bevinden. Zo kunnen we plaatwerk herstellen en vervangen maar bijvoorbeeld ook een nieuwe koeling installeren. Na het renoveren van uw caravan of na camper renovatie kunt u weer heerlijk onbezorgd op pad.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Mosman is uiterst ervaren

Door de jaren heen heeft Mosman voor wat betreft renovatie van caravan en camper al voor diverse uitdagingen gestaan. Zelfs complexe aangelegenheden waar de benodigde creativiteit aan te pas kwam zijn door ons opgepakt.

Wilt u weer zorgeloos op pad en ervoor zorgen dat uw caravan of camper weer als nieuw is, kom gerust even bij ons langs.

Camper Caravan Mosman
per 1 Juli 2024 gesloten

Camper Caravan Mosman zal op 1 juli 2024 alle werkzaamheden beĆ«indigen.

Wij willen al onze klanten en samenwerkende bedrijven bedanken 
voor het jarenlange vertrouwen wat in ons gesteld is.