Skip to content

Hagelschade aan uw caravan / camper laten herstellen

Zorg dat uw camper / caravan er prachtig uit blijft zien!

Kom goed voor de dag!

De afgelopen jaren worden we in Europa tijdens de zomermaanden meer en meer geconfronteerd met veranderende weersomstandigheden.

Als schadereparateur zien wij een toename in het aantal caravans waarbij wij worden verzocht om hagelschade te herstellen. De hagelstormen, zeker in mediterrane landen, kunnen erg heftig zijn.

Door diverse meteorologische factoren is het mogelijk dat hagelstenen met de afmeting van pingpongballen uit de lucht komen vallen. Ook voor mensen met een camper is het daardoor soms noodzakelijk om hagelschade te laten herstellen.
Mosman-Caravan-Schade

Hoe herstellen wij camper / caravan hagelschade?

De wijze waarop het herstellen van hagelschade aan caravan of camper plaatsvindt, is afhankelijk van de omvang van het beschadigde oppervlak en de impact die de hagel heeft gehad. Wanneer er slechts enkele kleine deukjes op het oppervlak te zien zijn kan reparatie door middel van profile repair plaatsvinden.

Is de schade te groot dan zal het plaatwerk op het dak of de zijwanden moeten worden vervangen.
Geen nood want Mosman schadeherstel heeft goede contacten met alle bekende producenten en leveranciers van caravans en campers. Wij kunnen benodigde onderdelen zelf direct inkopen. Na het herstellen van de hagelschade aan uw camper of caravan oogt het voertuig weer als nieuw.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Alle andere vormen van schadeherstel

Camper of caravan hagelschade herstellen is slechts een van onze deskundigheden. Ook andere vormen van schade kunnen wij voor u repareren. Denk aan schade als gevolg van een aanrijding, of interieurschade naar aanleiding van een lekkage. 

Bovendien kunnen wij luxe-faciliteiten in uw caravan of camper inbouwen. Wat dacht u van een schotelantenne of van extra luxe sanitaire voorzieningen?

Kampt u met hagelschade aan uw caravan of camper en wilt u die laten herstellen door ons? Vul dan het schadeformulier op onze website in. U kunt dan ook foto’s van de schade bijvoegen en hoeft zo niet eens bij ons langs te komen om een prijsopgaaf van ons te verkrijgen. Dit is vaak noodzakelijk in verband met de verzekering van de schade.

Schade aan uw caravan of camper? Denk direct aan Camper Caravan Mosman.

Camper Caravan Mosman
per 1 Juli 2024 gesloten

Camper Caravan Mosman zal op 1 juli 2024 alle werkzaamheden beëindigen.

Wij willen al onze klanten en samenwerkende bedrijven bedanken 
voor het jarenlange vertrouwen wat in ons gesteld is.