Skip to content

Uw caravan herstellen

Toch helaas schade opgelopen aan uw caravan tijdens vakantie?

Schade aan uw caravan herstellen

Zoekt u een ervaren partij die de schade aan uw caravan kan repareren? Camper Caravan Mosman is specialist in caravans herstellen. U bent bij ons voor iedere reparatie aan het juiste adres.

Helaas komt schade aan caravans tijdens de vakantieperiode veelvuldig voor. Het is nu eenmaal niet zo eenvoudig om met de caravan achter de auto te rijden. Veel mensen doen het maar een enkele keer per jaar maar leggen dan wel meteen veel kilometers af. Het drukke verkeer tijdens de zomermaanden zorgt voor een extra uitdaging.

En helaas worden veel kleine schade zelfs veroorzaakt direct op de campingplaats zelf. De plaatsen zijn dikwijls krap en een boompje of paaltje wordt bij het inparkeren al snel over het hoofd gezien.
Mosman-CamperCaravan

Voor het herstellen van alle schade aan uw caravan

Oppervlakkige schade aan een caravan repareren, dat doen wij onder andere door middel van de techniek van Profile Repair. Voor u is het het meest gunstig wanneer wij immers geen plaatwerk hoeven te vervangen. Dat verkleint ook de kans op lekkages en is dikwijls relatief goedkoop.

Heeft u een fikse aanrijding gehad of bent u tijdens de vakantie overvallen door een hagelbui? In dat geval kampt u waarschijnlijk met een grotere schade dan een krasje of een deukje. In sommige gevallen ontkomt men er helaas niet aan om onderdelen van de caravan ten behoeve van herstel te moeten laten vervangen. Ook het herstellen van een dergelijke grote schade op uw caravan nemen wij graag voor onze rekening.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Wat bij grote schade aan uw caravan?

Het repareren van een grote schade aan uw caravan houdt in dat wij indien nodig contact kunnen opnemen met de leverancier van uw caravan. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen die u mag verwachten van het achterliggende merk.

Wij hebben goede contacten met alle bekende merken waaronder Kip en Fendt en kunnen onderdelen ten behoeve van schadeherstel daardoor goedkoop bestellen. U zult uw ogen niet kunnen geloven wanneer de caravan die u in beschadigde staat bij ons bracht, er nadat wij deze vakkundig onder handen hebben genomen, weer als nieuw uit ziet.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!