Skip to content

Caravan koelkast

Caravan koelkast laten repareren

Het mooie aan kamperen met een caravan ten opzichte van een tent of een vouwwagen is dat de caravan u net dat extra stukje comfort biedt. Zo is in iedere caravan vandaag de dag wel een koelkast aanwezig. Daarmee bewaart u uw voedingswaren en houdt u uw drankjes heerlijk koud. Is de koelkast van uw caravan stukgegaan, dan kunt u bij Camper & Caravan Mosman in Boekel uw caravan koelkast aanbieden ter reparatie.

De koelkast van uw caravan laten repareren

Al jarenlang worden wij geconfronteerd met een groot aantal problemen met koelkasten in caravans. Al deze ervaringen hebben ons wijzer gemaakt en maken Camper & Caravan Mosman de juiste partij om de koelkast van uw caravan in geval van uiteenlopende defecten te repareren.

Een greep uit de problemen die wij oplossen:
  • Tikkende geluiden in de koelkast, meestal als gevolg van het omschakelen van elektra op gas of andersom;
  • Realiseren van een betere afvoer van warme lucht waardoor het totale koelsysteem veel beter functioneert;
  • Verhelpen van verkeerde temperatuurregistratie door de thermostaat;
  • Oplossen van problemen in de gastoevoer;
  • Vervangen afgebroken onderdelen;
  • Etc;
In eerste instantie zijn wij erop gericht om koelkast caravan reparatie uit te voeren met de huidige componenten. Er hoeft niet altijd iets vervangen te worden. Mocht dat wel het geval zijn dan is het goed voor u om te weten dat wij directe inkoopkanalen hebben t.a.v. vrijwel alle leveranciers van caravan koelkasten.

Mocht het toch nodig zijn om uw caravan koelkast te moeten repareren met gebruikmaking van nieuwe onderdelen, dan kunnen wij die bestellen. De levertijden zijn vanwege onze goede leveranciersrelaties meestal zeer kort. Wij proberen koste wat kost vertraging van uw reis te voorkomen.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Ook voor installatie van een compleet nieuwe koelkast

Wellicht blijkt caravan koelkast reparatie toch niet meer mogelijk. Of is dat in economische zin gewoonweg niet meer verstandig. De huidige techniek is immers vaak een stuk zuiniger op alle vlakken dan die in koelapparaten die al vele jaren oud zijn. Wij kunnen dan ook een nieuw exemplaar inbouwen in uw caravan. U beschikt dan weer over een koelkast die zeer veel jaren feilloos zal functioneren. Zo’n apparaat helpt u om extra te genieten.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!