Skip to content

Caravan reparatie

Na uw heerlijke vakantie helaas toch schade opgelopen aan uw caravan?

Reparatie van uw caravan

Doordat veel mensen niet elke dag met de caravan achter de auto rijden maar alleen in de vakantieperiode, komt het helaas nogal eens voor dat de caravan schade oploopt. Het rijden mét de caravan is een stuk lastiger dan zonder. En dan is het vaak ook nog eens extra druk op de weg gedurende de zomermaanden.

Daarnaast wordt tijdens het inparkeren van een caravan op de campingplek helaas nogal eens een boompje of paaltje over het hoofd gezien. Zit er een deuk of kras op uw caravan, dan gaat u natuurlijk op zoek naar het meest gerenommeerde caravan reparatie bedrijf in uw regio.

Vakkundige reparatie van uw caravan

Camper Caravan Mosman is u graag van dienst. Wij zijn een van de meest ervaren caravan herstelbedrijven van Nederland. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel schades voorbij zien komen. Dit heeft bijgedragen aan onze ontwikkeling van Profile Repair. Dat is een reparatietechniek die weinig caravan herstelbedrijven beheersen.

Wij doen dat wel en het zorgt ervoor dat wij uw oppervlakkige schades sneller en goedkoper kunnen verhelpen, zonder dat daarbij plaatwerk hoeft te worden vervangen.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Camper Caravan Mosman: dé specialist onder de caravan herstelbedrijven

Naast Profile Repair kunnen wij als gerenommeerd caravan reparatie bedrijf ook grotere schades verhelpen. In geval van een aanrijding of zeer grote hagelschade ontkomt men er vaak niet aan om onderdelen van de caravan te moeten vervangen. Wij beschikken over goede contacten met alle grote merken zoals Kip, Chateau en Fendt.

Wij nemen u de bestelling van te vervangen onderdelen indien noodzakelijk geheel uit handen. U zult zien dat uw caravan weer als nieuw oogt zodra ons werk erop zit. Dat mag u van ons als caravan reparatie bedrijf natuurlijk ook verwachten.

Heeft u direct behoefte aan schadeherstel? Camper Caravan Mosman is een van de meest ervaren caravan herstelbedrijven. Neem contact met ons op.

Ook wanneer u nog geen schade aan uw caravan heeft dan raden wij u aan om onze contactgegevens alvast te noteren. Desgewenst kunt u al tijdens uw vakantie contact met ons opnemen mocht zich een calamiteit voordoen. Wij kunnen u dan van afstand adviseren omtrent uw caravanschade.

Camper Caravan Mosman
per 1 Juli 2024 gesloten

Camper Caravan Mosman zal op 1 juli 2024 alle werkzaamheden beëindigen.

Wij willen al onze klanten en samenwerkende bedrijven bedanken 
voor het jarenlange vertrouwen wat in ons gesteld is.