Skip to content

Caravan schadeherstel

Na een heerlijke vakantie helaas toch wat schade opgelopen aan uw caravan?

Schadeherstel aan uw caravan

Veel mensen gaan slechts eenmaal per jaar met de caravan op een welverdiende vakantie. Men is het dan ook niet gewoon om vele kilometers met de caravan te rijden. Zeker de eerste kilometers is dat altijd weer even wennen.

Helaas komt caravan schade dan ook met regelmaat voor. Dikwijls gaat het dan om krasjes of deukjes. Niet zelden wordt dergelijke schade aan de caravan opgelopen op de camping zelf, bijvoorbeeld bij het inparkeren op de campingplaats.

Er wordt vaak toch nog eens een boompje of paaltje over het hoofd gezien.

Vakkundig schadeherstel van uw caravan

Camper Caravan Mosman is gelukkig hét bedrijf dat vakkundig is op het gebied van caravan schadeherstel in uw regio. Wij zijn de uitvinder van Profile Repair. Met deze techniek kunnen wij veel schades repareren zonder beplating te hoeven vervangen. Dat gaat snel en er is geen kans op lekkages.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Schadeherstel van meer dan een kras of deuk aan uw caravan?

Ook voor grotere schade kunt u vanzelfsprekend bij Camper Caravan Mosman terecht. Heeft er bijvoorbeeld een aanrijding plaatsgevonden, dan kampt u wellicht met een fikse deuk. Door het almaar onstuimigere weer in de Europese zomermaanden zien wij ook veel caravans voorbijkomen met fikse hagelschade. Oppervlakkig herstel is in dergelijke gevallen niet mogelijk, maar natuurlijk bieden wij ook hiervoor oplossingen.

Ten behoeve van compleet schadeherstel aan ieder type caravan hebben wij contacten met alle gerenommeerde leveranciers van caravans. Beschikt u over een caravan van het merk Kip, Chateau of bijvoorbeeld Fendt, maakt u zich dan vooral geen zorgen over uw caravan schade. Wij kunnen nieuwe onderdelen bestellen en defecte onderdelen vervangen door originele componenten. Hoe groot de schrik ook was voor u, wanneer u uw caravan met schade bij ons komt ophalen dan zal die weer als nieuw ogen.

Noteer onze contactgegevens alvast, mocht u behoefte hebben of krijgen aan schadeherstel van uw caravan door een echte specialist. Wij staan altijd voor u klaar.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!