Skip to content

Onderhoud: Camper / caravan wielen herstellen

Een goede wegligging is cruciaal!

Ga veilig de weg op!

Veel mensen die met de caravan op pad gaan vergeten hoe belangrijk het is dat ook die goed onderhouden is. Zowel de trekkende personenauto als de caravan maken immers contact met de grond.

De caravan heeft bovendien meestal maar twee wielen en verliest daardoor eenvoudiger zijn balans. Wanneer u merkt dat er iets mis is met de wielen, kom dan naar Mosman schadeherstel om uw caravan wielen te laten herstellen.
Door onderhoud of reparatie van Camper Caravan Mosman bent u ervan verzekerd dat uw caravanwielen weer goed functioneren. Oneffenheden in de weg kunnen de aanhanger doen stuiteren. De schokdempers moeten dergelijke balansverstoringen opvangen.

Laat Mosman uw caravan wielen herstellen en u zult een stuk prettiger en rustiger met uw caravan kunnen rijden. Dat bevordert ook uw veiligheid.

Hoe herstellen wij camper / caravan hagelschade?

De wijze waarop het herstellen van hagelschade aan caravan of camper plaatsvindt, is afhankelijk van de omvang van het beschadigde oppervlak en de impact die de hagel heeft gehad. Wanneer er slechts enkele kleine deukjes op het oppervlak te zien zijn kan reparatie door middel van profile repair plaatsvinden.

Is de schade te groot dan zal het plaatwerk op het dak of de zijwanden moeten worden vervangen.
Geen nood want Mosman schadeherstel heeft goede contacten met alle bekende producenten en leveranciers van caravans en campers. Wij kunnen benodigde onderdelen zelf direct inkopen. Na het herstellen van de hagelschade aan uw camper of caravan oogt het voertuig weer als nieuw.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Herstellen of vervangen van camper / caravan wielen

Heeft u telkens een slappe band met uw camper? Wellicht zit er een klein gaatje in. Het rijden met uw camper op te lage bandenspanning zorgt voor een slechtere wegligging en bovendien voor een hoger brandstofverbruik. 

Camper Caravan Mosman is graag bereid om uw camper wielen te herstellen. Wij zijn in staat om nieuwe velgen en banden te leveren en kunnen ook de schokbrekers van uw camper repareren. Uw veiligheid tijdens uw reis staat voorop.

Alles voor camper en caravan

Camper Caravan Mosman is geen dealer van caravans en campers maar kan wel alle denkbare schades voor u repareren. Het herstellen van caravan en camper wielen is slechts een van onze herstelservices. Ook in geval van plaatschade en interieurschade kunt u bij ons terecht. 

Wij kunnen bijvoorbeeld ook houtwerk in het interieur vervangen wanneer zich een inwendige lekkage heeft voorgedaan.  Daarnaast kan Mosman uw camper of caravan van een nog prettigere inrichting voorzien. Wij plaatsen bijvoorbeeld regelmatig een schotelantenne. Op die manier hoeft u ook in het buitenland uw favoriete Tv-programma’s geen moment te missen.

Caravan of camper wielen herstellen of behoefte aan een andere reparatie aan uw vakantievoertuig? Kom gauw naar Mosman schadeherstel.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!