Skip to content

Caravanspiegels
herstellen en repararen

Ga weer veilig op pad met goed zicht op de weg

Vakkundig herstel van caravanspiegels

Helaas komt het ieder jaar voor dat veel vakantiegangers die met caravan of camper op pad gaan te maken krijgen met een aanrijding. Gedurende het gehele jaar worden er vooral kilometers gemaakt in de personenauto. Het besturen van een groter voertuig of het meetrekken van een caravan blijkt dan ineens een stuk lastiger.

Goede caravanspiegels en camperspiegels vormen dan een oplossing en wanneer u problemen heeft met uw spiegels dan gaat u vanzelfsprekend even naar Mosman om ze te laten herstellen.

Bij Mosman hebben we veel kennis van het functioneren van caravans en campers en zijn we dus ook bedreven in het monteren en herstellen van caravanspiegels en camperspiegels.

Doordat deze spiegels wat breder zijn, komt het nogal eens voor dat er een object, bijvoorbeeld een paaltje of een boom, wordt geraakt. Is uw caravanspiegel of camperspiegel daardoor stuk gegaan dan kunt u die bij Mosman weer laten herstellen.

Laat uw caravanspiegels herstellen door dé expert

Overweegt u om nieuwe spiegels aan te schaffen? Let er bij de aanschaf dan op dat ze goed verstelbaar zijn. Al naar gelang de zitpositie van de bestuurder moeten caravanspiegels en camperspiegels kunnen worden ingesteld.

Bovendien moet je ze goed vast kunnen zetten aan de auto. De spiegels vangen door hun breedte namelijk veel wind en wanneer de weerstand te groot wordt, kunnen ze breken of omklappen en dan moet u de caravanspiegels of camperspiegels onderweg herstellen. Dat zorgt voor stress.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Voor optimaal zicht gaat u langs bij Camper Caravan Mosman

Bereid u goed voor op uw lange vakantiereis en zorg dat uw caravanspiegels of camperspiegels vooraf in orde zijn. Dan heeft u overzicht over wat er om u heen gebeurt en wordt de kans op een ongeluk een stuk kleiner. 

Heeft u problemen met uw caravanspiegels of camperspiegels, laat ze dan herstellen door Mosman. 

Wij hebben ook veel expertise omtrent alle andere schades en uitdagingen waarvoor u met uw caravan of camper kunt komen te staan. Met Mosman gaat u goed voorbereid de weg op.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!