Skip to content

Hagelschade laten herstellen aan uw caravan

Hagelschade caravan

Ai, dat zul je altijd zien. Heeft u een heerlijke vakantie gehad van bijna 3 weken in een mediterrane omgeving, slaat het weer op de laatste dag om. En zo zonnig als het gisteren was zo zeer spookt het weer vandaag. Het is in zo’n situatie helaas niet ongebruikelijk dat hagelschade aan uw caravan ontstaat.

Zeker in bergachtig gebied kan het weer nogal eens snel volledig omslaan. Hagelstenen zo groot als golfballen zijn in Noord-Italië bijvoorbeeld geen ongebruikelijk fenomeen. Het is niet moeilijk om u voor te stellen dat dergelijke “ijsballen” enorme hagelschade aan uw caravan kunnen veroorzaken. Om hagelschade te herstellen kunt u echter gelukkig terecht bij Mosman in Boekel.

Caravan hagelschade: Mosman repareert

Hagelstenen zo groot als golfballen zorgen er helaas voor dat ook het dak van uw caravan er na zo’n hagelstorm uitziet als een golfbal. De kleine putjes zijn bijna niet te tellen. Het is nog maar de vraag of het dak niet zal gaan lekken in de toekomst. Hagelschade aan uw caravan is zeer vervelend. Mosman is echter graag bereid om t.a.v. uw caravan de hagelschade te repareren.

Speciaal om hagelschade te kunnen herstellen hebben wij intern een groot aantal methoden en technieken ontwikkeld. In eerste instantie zullen wij proberen de schade te repareren door het huidige plaatwerk te repareren. Lukt dat niet dan zullen we componenten moeten vervangen.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Mosman: ook voor onderhoud en keuring

Bij Mosman kunt u niet alleen terecht in geval van calamiteiten zoals hagelschade herstellen. Wij voorkomen calamiteiten ook graag. Bijvoorbeeld door uw caravan periodiek grondig te inspecteren en preventief onderhoud te plegen. Kampt u met caravan hagelschade, inwendige schade of wilt u meer luxe in uw caravan? Neem contact op met Mosman en kom op de koffie. Onze experts helpen u graag zodat u van een zorgeloze vakantie kunt genieten.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!