Skip to content

Caravan lekkage

Lekkage in uw caravan repareren

Niemand laat zijn of haar vakantie graag in het water vallen. Regen is sowieso een spelbreker op de camping. Maar u heeft waarschijnlijk dan ook niet voor niets voor de luxe van een caravan gekozen, in plaats van voor een verblijf in een tent of vouwwagen. Toch kunt u te maken krijgen met wateroverlast, bijvoorbeeld door een lekkage in het dak van uw caravan. Ook kan er sprake zijn van lekkage in het sanitaire gedeelte.

Er zijn diverse redenen om een lekkage in uw caravan snel te laten repareren:
  • Vocht werkt schimmelvorming in de hand en dat zorgt weer voor een muffe geur. De aanwezigheid van schimmels kan zelfs uw gezondheid schaden;
  • Door vochtschade worden katoenen en linnen voorwerpen zoals gordijnen, stoffen interieurbekleding en uw eigen kledij klammig;
  • Laat u een lekkage in uw caravan niet repareren, dan kan dat rotting en vervorming van wanden en legplanken tot gevolg hebben.

Mosman: ook voor iedere lekkage in uw camper

Dezelfde nadelige effecten zijn natuurlijk van toepassing wanneer u een lekkage aan het dak van uw camper niet tijdig laat repareren. Gelukkig is daar Mosman, dé Camper-Caracan reparateur in Boekel. Wij beschikken over een team van zeer vakkundige schadeherstellers die al eindeloos veel merken van campers en caravans voorbij hebben zien komen.

Wij zijn zeer bedreven in het verhelpen van alle soorten schades aan vakantievoertuigen. Ook op het gebied van het repareren van iedere vorm van lekkage die zich in een camper kan manifesteren, bieden wij uitkomst. Wij onderzoeken waar het vocht vandaan komt, van buiten of van binnen. Wij zorgen voor een goede afwatering in het sanitaire interieur en herstellen de perfecte afdichting van alle naden en kieren.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Natuurlijk ook voor andere schades dan vochtschade

Bij ons kunt u terecht voor het herstel van lekkage in uw caravan en lekkage in uw camper. Soms is dat het gevolg van schade aan het exterieur, bijvoorbeeld door een aanrijding. Zelfs hagelschade kan uiteindelijk tot vochtoverlast leiden. Ook deuken en krassen aan de buitenzijde van uw voertuig kunnen wij echter verhelpen. U zult er na afloop niets meer van terugzien.

Heeft u helemaal geen lekkage maar wilt u nieuwe opties in uw fijne camper of caravan aanbrengen? Ook dan zitten onze specialisten voor u klaar.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!