Skip to content

Montage van accessoires voor uw camper en caravan

Het verbeteren van uw caravan of camper

E&P levelsystemen

Eenvoudig, snel en volautomatisch werkt het horizontale plaatsen van het voertuig met ons speciaal voor campers ontwikkelde hydraulische levelsysteem 'levelM'.

De intelligente besturingselektronica van E&P zorgt ervoor dat het gewicht van het voertuig altijd over meerdere steunen tegelijk wordt verdeeld en erop die manier geen torsiekrachten optreden die ernstige schade kunnen veroorzaken.

Bij Camper Caravan Mosman kunt u terecht voor een E&P levelsysteem. Dit is te realiseren vanaf €5350,- incl BTW en montage. Voor meer informatie graag contact opnemen.

Memo europe trekhaken, dragers

De M-star fietsendrager, voor het vervoeren van 2 elektrische fietsen, is één van de in-huis ontwikkelde producten van Memo europe.

Naast fietsendragers zijn er ook scooterdragers, wegdraaibare fietsendrager en een trekhaakmodule die Camper Caravn Mosman voor u kan monteren.

Dunlop luchtvering

Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat je rijgedrag onstabiel is. Windvlagen, windstoten, minder grip op de voorwielen en door de veren zakken als je over een drempel rijdt zijn allemaal factoren die hiervoor kunnen zorgen.

Met de juiste hulpluchtvering van Dunlop is de camper stabieler. De camper rijdt beter en comfortabel, je hebt een constante rijhoogte, je hebt minder last van drempels, windstoten en je bent veiliger in het verkeer.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Upgrades laten doen aan uw camper / caravan

Afgezien van het herstellen van schade aan het neuswiel van uw caravan en het repareren van alle andere denkbare soorten schades, kunnen wij er ook aan bijdragen om uw camper een nog prettiger rijcomfort te vormen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw camper voorzien van Dunlop luchtvering. 

Ook kunnen wij een trekhaak of fietsendrager installeren op uw caravan om zo bijvoorbeeld 2 elektrische fietsen mee op vakantie te kunnen nemen. Of het toevoegen van een E&P systeem om uw camper of caravan stabieler te kunnen plaatsen.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!