Skip to content

Het neuswiel van uw caravan of camper laten herstellen

Weg met problemen aangaande het koppelen of verplaatsen!

Zorg voor een goed functionerend neuswiel

Functioneert het neuswiel van uw caravan niet meer goed? Kom dan naar Camper Caravan Mosman om het wiel van uw caravan te laten herstellen.

Natuurlijk is het gebruiksdoel van het grootste belang bij de keuze voor een dergelijk wiel. U kunt kiezen voor een uitvoering met een smal wiel, dat is dikwijls het goedkoopst. Gaat u echter vaak naar campings waar in relatief los zand met de caravan moet worden gemanoeuvreerd, dan kunt u beter kiezen voor een wat breder draagvlak.

Functioneert uw huidige neuswiel niet goed en kiest u ervoor om het neuswiel van uw caravan door ons te laten herstellen, kies dan bijvoorbeeld voor een wiel met een breed loopvlak. Zeker bij een hoge neuswiel-druk zal een dergelijk wiel zich minder snel ingraven.

Neuswiel herstellen en meer!

Camper Caravan Mosman heeft zeer veel ervaring met het verhelpen van allerlei schades die zich voordoen aan caravans. Het herstellen van een defect neuswiel bij een caravan is slechts een van de reparaties die wij uitvoeren. Onze caravanservice gaat veel verder.

Wij kunnen kleine krassen en deuken verhelpen maar ook grote schades als gevolg van een aanrijding. Onze schadeservice beperkt zich bovendien niet alleen tot het exterieur van uw caravan. Ook interieurschade, bijvoorbeeld als gevolg van lekkages kunnen wij verhelpen.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Upgrades laten doen aan uw camper / caravan

Afgezien van het herstellen van schade aan het neuswiel van uw caravan en het repareren van alle andere denkbare soorten schades, kunnen wij er ook aan bijdragen om uw caravan tot een nog prettiger verblijf om te vormen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een schotelantenne plaatsen zodat u tv kunt kijken. 

Ook kunnen we ander of extra witgoed in uw caravan inbouwen. Bijvoorbeeld een vriezer.
Of u nu behoefte heeft aan een reparateur die uw caravan neuswiel kan herstellen of een partij die uw caravan luxe kan inrichten: Camper Caravan Mosman staat met raad en daad voor u klaar.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!