Skip to content

Schadeherstel van camper interieur

Vakkundig verhelpen we de schade aan uw camper

Ga voor een vakkundig herstel van interieur

Bij schade aan caravan of camper denken veel mensen als eerste aan schade aan de buitenkant, terwijl schade aan het interieur ook vaak voorkomt. Een van de schades die wij als expert op het gebied van schadeherstel vaak voorbij zien komen, is schade door lekkage.

Schade aan het interieur kan bijvoorbeeld ontstaan doordat zich water van buitenaf, door het dak of de zijkant een weg baant in uw caravan. In caravans en campers bestaat de binnenkant dikwijls uit houten of geperste panelen en wanneer die water opnemen ontstaan er van allerlei vervelende verschijnselen.

Door vochtschade in het interieur van uw caravan of camper ontstaat schimmel. Deuren en lades zetten uit en gaan niet meer goed open en dicht. En schimmel is zoals u weet niet goed voor uw gezondheid.

Schade aan uw interieur herstelt u natuurlijk middels Camper-Caravan Mosman

Ook als gevolg van een slechte afvoer aan de binnenzijde kan er waterschade aan het interieur van caravan of camper ontstaan. Daarnaast is het mogelijk dat u kampt met problemen aan het interieur nadat u een aanrijding heeft gehad. Zelfs in geval van een kleine botsing kunnen elementen aan de binnenzijde ontwricht raken.

Om maar niet te spreken van de schade die aan de binnenzijde van uw camper of caravan ontstaat wanneer de impact groot is. Afgezien van schadeherstel aan de buitenkant zorgt Mosman er dan voor dat uw camper ook van binnen weer tiptop in orde wordt gemaakt.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Ook voor verbeteringen kunt u bij ons terecht

Afgezien van het verhelpen van schades kan Mosman er ook voor zorgen dat uw caravan een nog prettiger verblijf wordt. Wij kunnen nieuw modern witgoed plaatsen en uw camper uitrusten met een schotelantenne zodat u ook vanaf de camping uw favoriete Tv-programma’s niet hoeft te missen. 

U ziet het, bij Mosman kan men prima terecht voor zowel schade aan het exterieur als schade aan het interieur van camper of caravan. Maar ook voor het doorvoeren van verbeteringen.

Neem contact met ons op

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!