Skip to content

Herstel van schade aan uw caravan: daarvoor ga je naar Mosman

Schade aan uw caravan

Voor veel mensen is de jaarlijkse reis met de caravan, meestal richting mediterrane oorden, het hoogtepunt van het jaar. En terecht want wat kan een mens toch heerlijk genieten van 3 weekjes zonnige rust. Helaas rijden veel mensen jaarlijks niet zoveel kilometers met de caravan en de kans op het ontstaan van schade aan de caravan zit dan ook in een klein hoekje.

Caravan schade kent vele vormen. In het ergste geval is uw caravan geschaard op de snelweg. Helaas valt daar veelal niet meer veel aan te repareren. Schade aan caravans door kleine ongelukjes op het kampeerterrein zelf komen ook veelvuldig voor. Daarnaast zien wij bij Mosman regelmatig caravans met hagelschade.

Mosman repareert vrijwel iedere vorm van schade aan een caravan

Caravan schade kan soms ook een inwendig karakter hebben. Veel caravans zijn uitgerust met de nodige luxefaciliteiten. Wellicht kunt u zelfs douchen en afwassen in de caravan en waarschijnlijk beschikt u over een koelkast.

In de praktijk zien wij nog wel eens schade caravans waarbij sprake is van lekkage. Doordat de afwatering niet meer goed functioneert zijn panelen dan dikwijls beschadigd en de geur in de caravan wordt er ook niet aangenamer op. Kastjes kunnen daardoor gaan klemmen en er ontstaat ongezonde schimmelvorming. Ook dergelijke vormen van herstel van schade aan caravans kun je met een gerust hart aan Mosman overlaten.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Van reparatie tot renovatie

Mosman neemt vele vormen van caravan schade graag voor zijn rekening. Maar bezoek onze werkplaats in Boekel ook eens om andere mogelijkheden te bekijken. Wellicht is uw caravan nog goed maar wilt u deze uitrusten met wat extra luxefaciliteiten zoals een koel-vries-combinatie. Herstel van schade doen wij graag maar wanneer wij uw vakantie nog wat aangenamer kunnen maken dan dragen wij daar ook met veel plezier aan bij. Voor zowel reparatie als renovatie ga je naar Mosman.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!