Skip to content

Schade melden aan uw
caravan of camper

Schade melden

Heeft u schade aan uw caravan of camper? Vul dan het schadeformulier in op de website van Camper Caravan Mosman. Een schade aan caravan of camper komt helaas nogal eens voor.

Dat heeft onder andere te maken met het feit dat het voor veel bestuurders toch altijd weer even wennen is om met zo’n groot voertuig op pad te gaan. De omstandigheden om te rijden zijn bovendien vaak niet ideaal. Gedurende de zomermaanden is het druk op de weg en de campingplaatsen zijn vaak krap.

Heeft u met caravan of camper een paar laaghangende takken over het hoofd gezien? Vul dan het schadeformulier op onze website in! Wij nemen dan op korte termijn contact met u op om te bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.
Mosman-CamperCaravan

Schade melden tijdens uw vakantie

Heeft u tijdens uw vakantie een aanrijding gehad met uw camper of caravan en wilt u snel een beeld krijgen van welke kosten met het verhelpen van de reparatie gepaard zullen gaan? Wanneer u het schadeformulier op onze website invult en foto’s en dergelijke meestuurt van de schade aan uw caravan of camper, dan kunnen wij u snel een kostenindicatie geven.

Voor wat betreft het verhelpen van schade hoeft u niet alleen aan lakschade en deuken te denken. Ook interieurschades als gevolg van bijvoorbeeld lekkages kunnen wij verhelpen. Als daarvan sprake is dan ontvangen wij via het schadeformulier ook daarvan graag foto’s.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Camper Caravan Mosman is er niet alleen om schades te herstellen maar ook om uw caravan of camper te verbeteren. Wilt u daarvoor een offerte, ook die kunt u via het schadeformulier op onze website opvragen.

Geef op het formulier aan waarnaar uw wensen uitgaan. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Aanbrengen van parkeersensoren of achteruitrijcamera.
  • Aanbrengen van een satellietschotel voor tv-ontvangst.
  • Vervangen of inbouwen van sanitaire installaties.
  • Etc.

Ook wanneer uw camper of caravan geen schade heeft kunt u dus via het schadeformulier uw aanvullende wensen aan ons kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!