Skip to content

Schadeherstel van Buscampers

Heeft u schade aan uw buscamper?

Schade aan uw buscamper?

Wij helpen u graag om de schade te repareren. We bekijken de schade samen met u om vervolgens een plan van aanpak op te stellen. Onze schadeherstellers zijn gespecialiseerd in alle soorten schades, zoals lekkages, aanrijdingsschade, hagelschade of stormschade.

Extra accessoires?

Bent u op zoek naar extra accessoires voor uw buscamper? Ook daar kunnen we u bij helpen. Zo kunt u bij ons terecht voor een achteruitrijcamera, een nieuwe schotel, airconditioning, een nieuw luifel of parkeersensoren. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij regelen dit graag voor u.

Renovatie

Wij renoveren uw buscamper zo dat hij weer zo goed als nieuw is!

Vakkundig verbetert

Wilt u bijvoorbeeld een dakraam in uw buscamper monteren? Onze experts zorgen ervoor dat dit goed gebeurd.

Kleur

Bent u niet meer tevreden met de kleur van uw buscamper? Wij zorgen ervoor dat uw buscamper professioneel wordt overgespoten.

Waterdichtheid

Om lekkages te voorkomen, vervangen wij de kitranden

Wat kost schadeherstel aan uw buscamper?

Als u ons schadeformulier invult kunnen we u precies vertellen wat het herstel aan uw buscamper kost. Indien uw buscamper verzekerd is en de schade onder de dekking valt kunnen we de schade meteen afhandelen met uw verzekering.

Mosman is hét adres voor reparatie, keuring en onderhoud van uw camper. 

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!