Skip to content

Schadeherstel van Campers

Na een heerlijke vakantie helaas toch wat schade opgelopen aan uw camper?

Schade aan uw camper?

Komt u hiermee gerust even bij ons langs. Met een kop koffie bekijken we samen met u de schade en stellen we een plan van aanpak op. Aanrijdingsschade, stormschade, hagelschade of lekkages. Onze schadeherstellers zijn experts op het gebied van camper schades en draaien hun hand niet om voor complexe reparaties.
Mosman-CamperCaravan

Naast reparatie nog extra accessoires?

Laat het ons weten! Parkeersensoren, een achteruitrijcamera of een nieuwe schotel, wij kijken graag wat we hierin voor u kunnen betekenen. Heeft u wat problemen met de accu’s, koelkast of airconditioning? Is uw luifel aan vervanging toe? Meld ons uw wensenlijstje en wij maken het graag in orde voor u.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Wat kost schadeherstel aan uw camper of caravan?

Wilt u weten wat het schadeherstel van uw camper kost? Als u ons schadeformulier invult kunnen we het u vertellen. Tevens kunnen we de schade afhandelen met uw verzekering indien de camper verzekerd is en de schade onder de dekking valt. 

Voor reparatie, onderhoud en keuring van uw camper is Mosman dus hét adres in de regio!