Skip to content

Schadeherstel van Caravans

Een kras of een deukje?

Mosman Schadeherstel is de grondlegger van Profile Repair. Met deze reparatie methode kan de schadeplek gerepareerd worden, wordt deze opnieuw voorzien van profiel en gespoten voor caravan schadeherstel ideaal.

Omdat er geen beplating vervangen hoeft te worden bieden we u een snelle reparatie, zonder risico van lekkages. Wij geven hierbij zelfs 10 jaar garantie op elke reparatie. Profile Repair caravan schadeherstel is erkend door alle verzekeringsmaatschappijen, hierdoor kunnen wij de schade compleet voor u afhandelen.

Iets meer schade dan een kras of een deuk?

Ook hiermee bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een aanrijding gehad en flinke schade aan uw caravan? Een storm met hagelbui en uw hele caravan onder de deukjes? Een lekkage waardoor het hout in de wand rot is geworden? Hoe ernstig het er ook uit ziet onze gespecialiseerde schadeherstellers weten raad met elke schade. Samen met u bespreken we de mogelijkheden van caravan schadeherstel en zoeken we naar de beste oplossingen. Wij hebben contact met leveranciers van nagenoeg alle caravanmerken (Kip, LMC, Chausson, Home Car, Chateau, Fendt etc) zo kunnen de onderdelen vervangen worden door originele exemplaren. Zo zorgen we ervoor dat de caravan weer als nieuw ons terrein verlaat.

Vakkundig verbetert

Het vervangen van de dakplaat voor een kunststof exemplaar om deuken door hagel te voorkomen.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw caravan weer net zo sterk is als voorheen.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw caravan verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Wat kost schadeherstel caravan u?

Wilt u weten wat het schadeherstel van uw caravan kost? Als u ons schadeformulier invult kunnen we het u vertellen. Tevens kunnen we de schade afhandelen met uw verzekering indien de caravan verzekerd is en de schade onder de dekking valt.

Voor reparatie, onderhoud en keuring van uw caravan is Mosman dus hét adres in de regio!

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!