Skip to content

De schokdempers van uw caravan of camper laten herstellen

Veilig weer de weg op met goed afgestelde schokdempers

Laat periodiek uw schokdempers controleren

Om veilig met uw caravan op pad te kunnen gaan, is het van groot belang dat deze goed functioneert. Uw personenauto en de caravan zijn immers met elkaar verbonden en beiden maken contact met de weg. Afgezien van een goed functionerende auto is het daarom ook van belang dat de schokdempers van uw caravan goed functioneren.

Twijfelt u over de staat waarin de schokbrekers van uw caravan verkeren, dan kan Camper Caravan Mosman ze controleren en indien noodzakelijk herstellen.
Van groot belang ten aanzien van het herstellen van schokdempers blijft de visuele controle. Wij kijken bijvoorbeeld of de demper droog is of dat deze is bedekt met een laag olie, hetgeen meestal een slecht teken is.

Ook controleren we op beschadigingen van de behuizing en we kijken naar het slijtagepatroon zoals zich dat op de band manifesteert. Vaak is het nodig om schokdempers van een caravan te herstellen wanneer wij tekenen op het loopvlak zien die erop duiden dat de band regelmatig stuitert.

Laat schokdempers herstellen door dé expert!

Wij van Camper Caravan Mosman zijn de experts in de reparatie van caravans en campers. Het herstellen van de schokdempers van caravans is van essentieel belang voor de veiligheid. Door oneffenheden in de weg wordt uw caravan belast. De dempers nivelleren de impact die door deze oneffenheden kan ontstaan.

Wanneer de schokdempers niet goed functioneren kan de caravan echter uit balans raken en gaan scharen. U kunt zich wel voorstellen dat uw personenauto dan meegetrokken wordt. Laat de schokdempers van uw caravan dus tijdig herstellen, dat rijdt sowieso een stuk prettiger.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Ook voor andere vormen van schade; kunt u bij Caravan Camper Mosman terecht

Of het nu gaat om het herstellen van de schokdempers van uw caravan of om het verhelpen van blik- en deukschade, u kunt ervoor terecht bij Mosman. 

Ook andere functionele schades en interieurschades kunnen wij verhelpen. Daarnaast kunnen we luxe-accessoires plaatsen op en in uw caravan die uw verblijf erin nog aangenamer maken.

Voor een perfect uitgeruste caravan of camper komt u langs bij Mosman!

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!