Skip to content

Zorgeloos op vakantie gaan, dat wil toch iedereen?

Caravan en camper schadeherstel speciaal voor u Brandevoort

Zorgeloos op vakantie gaan, dat wil toch iedereen. De Helmondse wijk Brandevoort telt een bovengemiddeld aantal camper- of caravanbezitters. Brandevoorters zijn blijkbaar reislustig. Zowel onderhoud als reparatie van dergelijke voertuigen vergen specifieke expertise. Ons bedrijf Camper-Caravan Mosman richt zich al vele jaren op schadeherstel specifiek t.b.v. dergelijk materieel. Wij zorgen dat uw zorgeloze vakantie een feit wordt.

Afgezien van uitwendig schadeherstel kunnen wij ook het interieur van zowel campers als caravans herstellen, inclusief alle daarin aanwezige functionele apparatuur.

Mosman-Caravan-Schade

Diverse aanleidingen tot schadeherstel

Uw camper of caravan, dat is een volledig ingericht huis op wielen. Dat betekent dat er zowel automotive gerelateerde aspecten aan te onderscheiden zijn maar dat uw woonmobiel ook allerlei woontechnische systemen bevat. Mosman beheerst het volledige spectrum van herstel van alle denkbare vormen van schade waarmee uw vakantievoertuig in Brandevoort te maken kan krijgen. Denk daarbij onder andere aan:

  • Plaatschade door aanrijding of felle weersomstandigheden zoals hagel en storm;
  • Rij-gerelateerde schades;
  • Waterschade;
  • Problemen met de bestaande apparatuur.

Bij ons aan de Zuiddijk in Helmond kunt u vanuit Brandevoort zowel terecht voor preventief caravan en camper onderhoud als voor caravan en camper (interieur) schadeherstel in geval van calamiteit. De vele innovatieve reparatietechnieken die wij in de loop der tijd hebben ontwikkeld, beperken de reparatiekosten en waarborgen zoveel mogelijk het behoud van bestaande onderdelen.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Ook voor een facelift

‘Nee’, wij fungeren niet enkel als reparatie bedrijf voor uw vakantievoertuig in Brandevoort. Wij denken ook actief met u mee over hoe u het verblijf in uw oude voertuig (weer) kunt veraangenamen. In de loop der tijd verkleurde delen kunnen wij in onze spuiterij behandelen zodat deze weer ogen als nieuw. Desgewenst kunnen wij uw camper of caravan bovendien uitrusten met aanvullende features zoals parkeersensoren, achteruitrijcamera’s of een schotelantenne. Wilt u aan het interieur van uw camper of caravan een airconditioning toevoegen? Wij regelen het!

Mosman: absoluut een begrip in Brandevoort en omstreken op het gebied van allround schadeherstel.

Camper Caravan Mosman
per 1 Juli 2024 gesloten

Camper Caravan Mosman zal op 1 juli 2024 alle werkzaamheden beëindigen.

Wij willen al onze klanten en samenwerkende bedrijven bedanken 
voor het jarenlange vertrouwen wat in ons gesteld is.