Skip to content

Een aanrijding tijdens uw vakantie gehad?

Voor reparatie en opwaardering van uw complete caravan interieur

Het reizen zit de Nederlanders en dus ook de Astenaren nu eenmaal in het bloed. Menigeen heeft daarbij een voorkeur voor een verblijf op de camping. We gaan graag met de caravan of camper naar het buitenland, ook over smalle, bochtige en bergachtige weggetjes. En dan gaat het wel eens fout. En in het Zuiden schijnt weliswaar de zon maar het weer kan er ook onstuimig zijn. Schadeherstel na afloop is dan noodzakelijk. Mosman is daarin gespecialiseerd. Met het vervangen of repareren van caravan beplating houden wij ons al sinds jaar en dag bezig. Wij repareren en renoveren ook het complete interieur van caravans. Want schades ontstaan niet altijd alleen maar aan de buitenkant. Wij verhelpen waterschade en lekkages, zorgen voor naadloos functioneren van het meubilair en bouwen desgewenst nieuwe of extra apparaten voor u in. Daardoor geniet u in Asten nog meer van uw vakantie.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Gun uw oude vakantievoertuig een nieuw leven

Een caravan kan 10-tallen jaren meegaan. Maar met name het interieur wordt in de loop der tijd aanzienlijk belast. Vroeg of laat gaat u zich daaraan storen. En wellicht werkt de apparatuur van uw caravan in Asten niet meer naar behoren. De koelkast koelt niet meer voldoende, de vriezer vriest niet meer en ondanks het verwarmingssysteem heeft u in de vroege ochtend nog steeds koude voeten. Wij kunnen uw caravan inwendig reviseren zodat u weer zorgeloos en optimaal kunt genieten van uw vrije dagen.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!