Skip to content

Een aanrijding gehad?

Ook voor vakkundig caravan en camper schadeherstel

Soms is onze dienstverlening gewoon fijn voor wat extra luxe, helaas dikwijls ook gewoonweg onmisbaar. Met de klimaatverandering neemt immers ook het extreme karakter van de weersomstandigheden in de regio Beek en Donk en andere delen van Europa toe. In 2016 ontstond aan menig woonmobiel flinke schade toen hagelstenen ter grootte van golfballen in dit gebied neerdaalden. Mosman beschikt echter over zelf ontwikkelde reparatietechnieken waarbij het dikwijls niet eens noodzakelijk is om de caravan beplating te vervangen. Wij hebben goede contacten met de fabrikanten van de meest bekende caravan- en campervoertuigen en kunnen de reparatie daarom dikwijls met originele onderdelen uitvoeren.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Kom gerust langs

Vanuit Beek en Donk kunt u ons schaderherstelbedrijf voor caravans en campers in Boekel in luttele minuten bereiken. Renovatie, verkleuring, waterdichtheid, wij dragen er op vakkundige wijze zorg voor. Zowel voor kleine reparaties of verbeteringen als voor grote schades, onder andere als gevolg van een aanrijding, kunt u bij ons terecht.

Wij hebben menig woonmobieleigenaar in het verleden al versteld doen staan door zijn / haar caravan en camper weer in nieuwstaat te herstellen.

Camper Caravan Mosman
per 1 Juli 2024 gesloten

Camper Caravan Mosman zal op 1 juli 2024 alle werkzaamheden beëindigen.

Wij willen al onze klanten en samenwerkende bedrijven bedanken 
voor het jarenlange vertrouwen wat in ons gesteld is.