Skip to content

Vakantieongelukje gehad?

De absolute specialist, ook t.a.v. het interieur van caravans

Gaat u met de camper of de caravan vanuit Deurne op reis, dan is het van belang dat het voertuig zowel in uit- als inwendig opzicht in optimale staat is. Door diverse oorzaken kunt u echter te maken krijgen met schades, zowel aan het exterieur als in uw caravan. Dat belemmert natuurlijk uw reisgenot en dat moet voorkomen worden. Bij Mosman hebben we onder andere een methode ontwikkeld om uitwendige schade snel en vakkundig te kunnen repareren, zonder dat daarbij de caravan beplating per definitie volledig vervangen moet worden. Het is immers lastig en tijdrovend om de juiste beplating te kunnen verkrijgen waardoor uw voertuig langdurig ‘uit de running’ zou zijn. Onze Profile-Repair-methode zorgt voor een effectieve oplossing in geval van schade door een aanrijding of bij hagelschade.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Ook voor al uw interieurzaken

Schade aan het exterieur kan zich vertalen naar schade aan het interieur van uw caravan in Deurne. Denk aan kasten die niet meer goed sluiten of aan waterschade en schimmelvorming. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ook veel vakkundigheid ontwikkeld op het gebied van de reparatie van ieder type camper en caravan interieur. Heeft u geen schade maar is uw voertuig inwendig verouderd en heeft u behoefte aan een upgrade? Ook dan zit u bij ons goed.

Uw caravan of camper wordt weer zo goed als nieuw bij Camper-Caravan Mosman.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!