Skip to content

Aanrijding gehad?

Van uitwendige reparatie tot compleet herstel van uw caravan interieur

Een aanrijding met een ander voertuig; Boom geraakt bij het inparkeren van het voertuig op de standplaats; Putjes in de beplating of lak door hagelschade; Om nog maar niet te spreken van malheur als gevolg van verkeerd gebruik en veroudering. Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dan is het prettig om te weten dat er in Boekel nabij Eindhoven een onderneming is die zich volledig in het herstel van alle typen schades aan vakantievoertuigen heeft gespecialiseerd. Wij van Mosman zijn zelfs de grondleggers van Profile Repair, waarbij de vervanging van kostbare caravan beplating tot een minimum beperkt kan worden en dikwijls zelfs helemaal niet aan de orde is. Geen wonder dat deze methode door alle verzekeringsmaatschappijen wordt erkend.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Kom gerust langs

Kampt u met schade aan caravan of camper van in- of uitwendige aard? Denkt u al over de aanschaf van een nieuw voertuig omdat reparatie u volstrekt onmogelijk lijkt? Kom direct na uw reis toch eerst eens langs bij Mosman. Onder andere door onze vindingrijkheid en ons creatief oplossingsvermogen weten wij vrijwel alle schades te repareren, ook voor wat betreft het interieur van caravans en campers.

 

Mosman weet wat de hedendaagse vakantieganger uit Eindhoven beweegt. En wij faciliteren dat door middel van uiterst vakkundig schadeherstel.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!