Skip to content

Ongeluk met de caravan gehad?

Behoud van caravan beplating

Als uitvinder van Profile Repair is Mosman reeds bij menig caravan- en camperbezitter in Geldrop bekend als vakkundig en betaalbaar schadehersteller op het gebied van vakantievoertuigen. Deze methode zorgt er namelijk voor dat in geval van caravan schadeherstel nauwelijks beplating vervangen hoeft te worden, waardoor de kans op lekkages nadien nihil blijft. En het goede nieuws voor u in Geldrop is dat deze methode van caravan schadeherstel door vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen wordt erkend. Mosman is daardoor in staat om uw schadeherstel volledig voor u af te handelen. Dat is nog eens topservice. En het scheelt nog no-claim ook.

Natuurlijk ook voor herstel van uw volledige caravan interieur

Heeft u geen uitwendige schade als gevolg van een aanrijding of heftige storm? Maar kampt uw caravan wel met inwendig disfunctioneren in de vorm van houtrot, verkleuring of gebruiksschade? Wij beschikken ook over vergaande ervaring met het herstellen van het interieur van caravans. Op vakantie wilt u immers dat alles goed functioneert. Eventuele lekkages kunnen bovendien schimmelvorming tot gevolg hebben. Dat wilt u vermijden want het zorgt voor een ongezonde leefomgeving die een uitgerust gevoel bij terugkeer in Geldrop in de weg staat.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Voor avontuurlijke vakantiegangers die eisen stellen

Op reis gaan met de caravan of camper betekent dat u over eigen verblijfsfaciliteiten beschikt die u meeneemt vanaf uw huisadres. Zowel tijdens de reis als tijdens het gebruik kan daaraan helaas schade ontstaan. Reparatie daarvan vraagt om een vakkundig specialist en dat is Mosman. Onze service is vanzelfsprekend ook beschikbaar in de vorm van camper schadeherstel, zowel op het gebied van exterieur als interieur. Maar ook wanneer u uw vakantievoertuig wilt laten reviseren of extra elementen van luxe wilt laten inbouwen, bent u bij ons in Boekel nabij Geldrop aan het juiste adres.

Een prettige, toekomstige vakantie met een optimaal functionerende caravan of camper begint niet thuis maar bij Mosman.

Camper Caravan Mosman
per 1 Juli 2024 gesloten

Camper Caravan Mosman zal op 1 juli 2024 alle werkzaamheden beĆ«indigen.

Wij willen al onze klanten en samenwerkende bedrijven bedanken 
voor het jarenlange vertrouwen wat in ons gesteld is.