Skip to content

Aanrijding gehad?

…tot een gloednieuw caravan interieur

Hoe fijn het in Gemert ook wonen is, Nederlanders gaan er in vakantietijd graag op uit en dat geldt zeker ook voor Brabanders. 1 op de 10 huishoudens beschikt over een eigen camper of caravan en vooral onder senioren zijn dergelijke vakantievoertuigen favoriet. Door kleine aanrijdingen, botsingen en met regelmaat als gevolg van forse hagelstenen kan er schade ontstaan aan de caravan beplating. Mosman is er om die schade nadien te repareren. Snel, effectief en zeer kostenvriendelijk. Ook met revisieverzoeken kloppen vakantiegangers echter met regelmaat bij ons aan. Het interieur van caravans of campers op leeftijd is vaak verouderd terwijl het voertuig ‘an sich’ nog prima functioneert. Waarom dan afscheid nemen van uw favoriete woonmobiel? Bij Mosman beschikken we over veel ervaring met inwendig schadeherstel of sfeervolle en moderne vernieuwing.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Zo goed als nieuw

Schadeherstel en revisie van campers en caravans is een vak apart. Vandaar ook dat wij contacten onderhouden met alle gerenommeerde caravanmerken waaronder Kip, Chateau en Fendt. Wij zijn in staat om originele onderdelen te bestellen waardoor uw voertuig er weer als ‘herboren’ uit zal zien

Daar waar sprake is van schadereparatie aan uw vakantievoertuig, speelt assurantie vanzelfsprekend een cruciale rol. Mosman werkt binnen het landelijke RE-CAMP samenwerkingsverband nauw samen met diverse gerenommeerde verzekeraars. Als RE-CAMP-lid dragen wij voor u in Gemert de totale zorg voor schadeherstel en geven wij maar liefst 10 jaar garantie op de reparatie.

Camper Caravan Mosman
per 1 Juli 2024 gesloten

Camper Caravan Mosman zal op 1 juli 2024 alle werkzaamheden beëindigen.

Wij willen al onze klanten en samenwerkende bedrijven bedanken 
voor het jarenlange vertrouwen wat in ons gesteld is.