Skip to content

Vakantieongelukje gehad?

Mosman zorgt voor caravan schadeherstel

Tijdens de vakantieperiode maakt menig reiziger heel wat kilometers met zijn / haar camper of caravan. Er gaat dan ook niets boven de mooiste plekjes op de aarde ontdekken tijdens uw vrije tijd. Fraaie steden, bergachtige omgevingen en prachtige kustgebieden zijn allemaal binnen handbereik. Helaas brengt al dat gereis ook een risico met zich mee, want zowel tijdens de rit als op de camping kunnen zich natuurlijk ongelukjes voordoen. Gelukkig is Camper-Caravan Mosman dé specialist in de regio Helmond op het gebied van caravan en camper schadeherstel . Wij zorgen ervoor dat u weer snel zorgeloos op reis kunt.

Trouwens ook voor reparatie en upgrade van uw complete caravan interieur

Tijdens de reis naar uw bestemming vanuit de regio Helmond kunt u onder andere te maken krijgen met aanrijdingen en stormschade die zorgen voor uitwendig malheur. Echter ook het interieur van caravans en campers krijgt heel wat te voorduren. Er kan sprake zijn van schade door (verkeerd) gebruik en veroudering. Maar uitwendige deuken en dergelijke kunnen ook lekkages veroorzaken die zich vervolgens manifesteren binnenin uw vakantievoertuig. Is dat bij u het geval dan kunt u ook daarvoor bij Mosmans schadeherstel reparatieservice terecht. En zelfs wanneer uw voertuig helemaal geen gebreken kent maar u gewoon op zoek bent naar wat extra luxe, dan zijn wij u graag van dienst. Dat doen we onder andere door vakkundige inbouw van extra apparatuur zoals een koelkast of vriezer.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Onze reparatieservice: een begrip in Helmond en omstreken

Als grondlegger van de Profile-Repair-methode bieden wij mogelijkheden om schadeplekken snel, vakkundig, volledig waterdicht en tegen een gunstig tarief te repareren. Bij toepassing van deze methode hoeft dikwijls geen caravan beplating vervangen te worden, hetgeen de lekvrijheid waarborgt. Deze reparatiemethode voeren wij uit op basis van 10 jaar durende garantie.

 

Ook na uw reis zit u dus goed met Camper-Caravan Mosman, gevestigd in Boekel bij Helmond.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!