Skip to content

Een aanrijding gehad, wat nu?

Ook voor renovatie en herstel van het interieur van caravans en campers

Als u woonachtig bent in de omgeving van Mariahout dan is er eigenlijk weinig reden om daar weg te gaan. Met de vele rijksmonumenten, de welbekende Lourdesgrot en omringd door een fraaie natuur is er zoveel te zien en te doen. Maar Brabanders gaan er nu eenmaal graag op uit, het liefst met ‘de sleurhut’ of camper. Dat uw voertuig goed blijft functioneren is een voorwaarde voor een prettige vakantie. Door allerlei oorzaken zoals aanrijdingen, felle weersomstandigheden en onhandig gebruik kan een camper of caravan interieur of exterieur echter wel eens beschadigd raken. Zorgt dat voor lekkages of disfunctionaliteit dan is dat een flinke smet op uw vakantie.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Mosman zorgt voor een (nog) fijner vakantieverblijf

Onze firma in Boekel heeft de reparatie van uitwendige beplating van campers en caravans, maar ook het uitvoeren van inwendige verbeteringen als corebusiness. Daarin zijn wij thuis, daarin zijn wij bedreven.

Kampt u met schade dan bent u hopelijk goed verzekerd. Via het formulier op onze website krijg u in elk geval snel inzicht in de kosten die met reparatie samenhangen. En ook wanneer u uw oude voertuig wilt voorzien van extra luxe-elementen kunt u via deze weg een prijsopgaaf aanvragen.

Kamperen in en vanuit Mariahout: Mosman schadeherstel zorgt dat het te allen tijde leuk blijft. Sterker nog, wij maken het nog leuker.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!