Skip to content

Aanrijding gehad?

Hagelbuitje in Mierlo? Mosman is er ook voor camper schadeherstel

Meermaals ging het in de regio Mierlo echter flink mis met het weer voor onder andere vakantiegangers. De afgelopen jaren neemt de kracht van regenbuien toe en in 2016 ontstond grootschalige schade aan veel faciliteiten door een zeer krachtige hagelbui. Dat zorgde voor flinke deukvorming in de caravan beplating van menig caravaneigenaar die zijn voertuig op dat moment buiten had gestald op de camping of voor de deur. Echter ook in de Alpen-regio en in Noord-Italië is de kans op hagelschade groot. In veel andere gebieden zoals Noord-Spanje en Frankrijk vinden bovendien met regelmaat overstromingen op campings plaats. Dat tast niet alleen de buitenkant maar ook het interieur van caravans aan. Lekkages en waterschade kunnen de vakantiepret flink bederven.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Onze vakkundige hulp is nabij

Voor caravan- en campereigenaren die op vakantie of woonachtig zijn in Mierlo is er gelukkig een specialist op het gebied van caravan en camper schadeherstel direct in de buurt gevestigd. Met decennialange ervaring op het gebied van de reparatie en vervanging van caravan beplating is Mosman in Boekel uw redder in nood.

Maar ook voor een nog aangenamere vakantie moet u bij ons zijn. Wij upgraden namelijk ook met regelmaat het interieur van caravans en campers. Een nieuwe koelkast, schotelantenne, vriezer of fijn kooktoestel bouwen wij vakkundig in. Daarmee kunt u als fervent vakantieganger in Mierlo nog meer van uw woonmobiel genieten.

Camper Caravan Mosman
per 1 Juli 2024 gesloten

Camper Caravan Mosman zal op 1 juli 2024 alle werkzaamheden beëindigen.

Wij willen al onze klanten en samenwerkende bedrijven bedanken 
voor het jarenlange vertrouwen wat in ons gesteld is.