Skip to content

Vakantieongelukje gehad?

Hét schadehersteladres voor vakantiegangers in Oost-Brabant

Nuenen heeft in de loop der tijd bekendheid gekregen als voormalig woonplaats van 's lands bekendste schilder. Met regelmaat maken buitenlandse vakantiebussen daarom hier een tussenstop op plekken waar Vincent van Gogh actief was. Als inwoner heeft u dat allemaal natuurlijk al gezien. Maar grote kans dat u, als een van de ruim 23.000 inwoners van uw gemeente, ook zelf een fervent vakantieganger bent. 1 op de 10 huishoudens in ons land beschikt immers over een camper of caravan. En in Nuenen zijn er dus minimaal 1.000 te vinden. Met regelmaat repareert en reviseert Mosman het interieur van caravans van Nuenenaren. Voor het herstel van schades aan de buitenzijde hebben wij in de vorm van Profile Repair bovendien een methode ontwikkeld, waardoor caravan beplating niet compleet hoeft te worden vervangen.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Uw schuld of de schuld van een ander; Schade door wind, regen of hagel. Gebruiksschade of gewoonweg ‘out of date’. Er zijn legio aanleidingen om gebruik te kunnen maken van de dienstverlening op het gebied van camper of caravan schadeherstel van Mosman. Wij werken onder andere samen met de volgende verzekeringsmaatschappijen en wikkelen de administratieve rompslomp omtrent schades geheel voor u af:

• Centraal Beheer
• Aegon
• Achmea

Is schade niet aan de orde maar is uw verouderde woonmobiel toe aan een upgrade van het volledige caravan interieur? Ook dan kunt u als vakantieganger vanuit Nuenen met een gerust hart een beroep op ons doen.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!