Skip to content

Caravanwand repareren

Uw caravanwand laten herstellen

Heeft u wellicht tijdens de vakantie een schade gereden met uw caravan door bijvoorbeeld een aanrijding met een laaghangend object zoals een boomtak? Het kan helaas iedereen overkomen en het is een flinke smet op uw vakantie. De kans is groot dat er een caravanwand moet worden vervangen of dat caravanwand reparatie nodig is.

De reparatie van een caravanwand is overigens geen sinecure. Het is een lastige klus. Dat komt doordat iedere caravan over een unieke profilering beschikt. Daardoor worden door veel reparateurs totaal nieuwe caravanwanden geplaatst, zelfs wanneer de schade niet al te groot van omvang is. Dat is echter onnodig kostbaar. Camper & Caravan Mosman in Boekel zal altijd zoeken naar een goedkopere oplossing in overleg met u, mits daar mogelijkheden toe zijn.

Caravanwand reparatie door Mosman

Mosman Schadeherstel was de eerste schadereparateur die zich bezighield met Profile Repair. Dat is een reparatiemethode waarbij geen beplating vervangen hoeft te worden. Het voordeel is dat wij sneller kunnen repareren, tegen beperktere kosten en zonder risico van lekkage.

Afgezien van reparatie aan de buitenzijde kunnen we ook de binnenwand van uw caravan vervangen. Zeker wanneer er op hout-gebaseerde materialen in het interieur van de caravan zijn toegepast, iets wat vaak het geval is, dan is het bij vochtschade het beste om de binnenwand van de caravan compleet te vervangen.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Direct een kostenindicatie?

Is reparatie van uw caravanwand nodig of is het zelfs noodzakelijk om de caravanwand compleet te vervangen, dan heeft u vast en zeker vooraf behoefte aan inzicht in de kosten daarvoor. Hiertoe kunt u het schadeformulier op onze website invullen. Wees s.v.p. zo compleet mogelijk. Indien wij voor u aan de slag mogen, kunnen wij dan ook direct de verzekeringstechnische zaken voor u regelen.

Zo kunt u toch nog nagenieten van uw vakantie.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!