Skip to content

Het repareren van uw caravan met rotte bodem of wand

Rotte bodem caravan laten repareren

U gaat wellicht al vele jaren op pad met uw trouwe caravan. In de loop der tijd veroudert het in- en exterieur van een caravan en dat kan dan voor problemen gaan zorgen. Ook een ogenschijnlijk kleine aanrijding kan soms aanzienlijke gevolgen hebben. Denk aan een iets verschoven bumper na een zachte aanraking met een boom. Soms ontstaat daardoor een lekkage en raakt de caravanwand na enige tijd verrot. Of de caravan vloer raakt langzaam verrot doordat zich steeds vocht in de caravan dringt. Mosman kan u echter van dienst zijn wanneer u de rotte bodem van uw caravan wilt laten repareren.
Mosman-CamperCaravan

Caravanwand of caravan vloer verrot

Dat het noodzakelijk is om een rotte bodem van de caravan te repareren kan ook andere oorzaken hebben. Ook in de caravan gebruikt u immers water om af te wassen, om te douchen of voor het toilet. Soms ontstaan er echter inwendige lekkages doordat dicht gekitte (waterdichte) naden in de loopt der tijd open gaan staan of doordat materialen poreus raken en vocht door gaan laten. Ook voor dit soort reparatiewerkzaamheden kunt u bij Mosman terecht.

Is er sprake van een caravanwand die verrot is of van een caravan vloer die verrot is, dan gaan wij niet alleen over tot vervanging of herstel. We proberen ook altijd de oorzaak te achterhalen die aan de lekkage of vochtindringing ten grondslag ligt.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Neem op tijd maatregelen

Merkt u dat zich vocht manifesteert in uw caravan onderneem dan op tijd actie. Mogelijk is de caravan wand of de caravan vloer nog niet verrot maar alleen nat. Wij kunnen dat in uw caravan repareren. Wacht u te lang dan zit u dadelijk wellicht met een compleet rotte bodem die compleet vervangen moet worden. Overigens is een vochtig binnenmilieu ook niet erg goed voor uw gezondheid.

Kom dus langs bij Mosman en wij lossen het op!

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!