Skip to content

Zorgeloos op vakantie gaan, dat wil toch iedereen?

Mosman verzorgt caravan en camper schadeherstel in de regio Bakel

Hoewel u met het natuurgebied en de voorzieningen gerelateerd aan de Bakelse Plassen alle redenen heeft om lekker thuis te blijven, wilt u als inwoners van Bakel waarschijnlijk toch ook af en toe lekker elders op vakantie. De caravan of camper biedt alle mogelijkheden om de dagelijkse beslommeringen van u af te gooien en ‘te gaan en staan’ waar u maar wilt. Camper of caravan schade kan echter de pret tijdens uw vakantie-uitstapje flink verpesten en reparatie is dan noodzakelijk.

Kiest u voor schadeherstel Mosman, gevestigd in Helmond nabij Bakel, dan weet u in elk geval zeker dat de financiële schade als gevolg van de noodzaak tot het herstellen van uw vakantievoertuig zoveel mogelijk beperkt wordt.

Van revisie tot reparatie

Caravans en campers zijn bijzondere voertuigen en herstel vergt dan ook speciale vaardigheden op het gebied van reparatie. Mosman biedt dat en meer. Want ook voor periodiek onderhoud kunt u met uw vakantievoertuig vanuit Bakel bij ons terecht. Bent u er nog aan gehecht maar is er sprake van verwering en verkleuring, dan kunnen wij het plaatwerk behandelen in onze spuiterij. En door het toevoegen van extra systemen, van airconditioning tot achteruitrijcamera’s, zorgen wij ervoor dat uw vakantieverblijf nog aangenamer wordt.

Camper en caravan interieur herstel vormt een bijzondere tak van sport die wij tot in de puntjes beheersen. Anders dan een reguliere auto beschikt uw vakantievoertuig immers over ‘natte ruimten’. Vochtvorming door lekkages kan rotting tot gevolg hebben. Dat tast zowel het materieel als uw gezondheid aan. Gelukkig kan ons bedrijf ook dergelijke schade vakkundig repareren.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Verzekeringstechnische zaken worden snel door ons afgehandeld

Bij iedere reparatie van caravan of camper spelen de kosten een essentiële rol. Is uw vakantievoertuig het nog wel waard? En wordt het schadeherstel wellicht door de verzekering gedekt maar is het wel verstandig om een claim in te dienen?

Mosman werkt onder anderen samen met de verzekeraars Ansvar Idea, AON, Camperverzekerd, E.A.K., NH1816, NKC en Turien&Co. Wij adviseren u graag over verzekeringstechnische zaken en overleggen te allen tijde met u wat de beste oplossing is voor schadeherstel aan uw caravan of camper in Bakel.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!