Skip to content

Zorgeloos op vakantie gaan, dat wil toch iedereen?

Zowel caravan herstel als camper reparatie voor uw Lieshoutse vakantievoertuig

Lieshout noemt zich conform het plaatselijke dialect ‘Liessent’ en in carnavalstijd tijdelijk zelfs het ‘Raopersgat’. Maar wellicht bent u meer een vakantieganger dan vastenavondvierder. Met caravans en campers van de hedendaagse kwaliteit en met de hedendaagse voorzieningen, is het zelfs mogelijk om in de winter te kamperen. Op pad gaan met uw vakantievoertuig in winterse omstandigheden vergroot wel de kans op ongelukken met schade aan (het interieur van) uw caravan of camper. Gelukkig is er dan Mosman Camper-Caravan in Helmond. Wij hebben uitgebreide expertise ten aanzien van algehele reparatie van uw woonmobiel.

Mosman-Caravan-Schade

Een camper en caravan herstelbedrijf bij u om de hoek in Lieshout

Bent u geschaard door glad wegdek? Heeft noodweer gezorgd voor schade aan het ex- of interieur van uw vakantievoertuig? Of functioneert het allemaal nog goed maar is de ‘look’ wat verouderd? In al deze gevallen kunt u vanuit Lieshout bij ons terecht voor het repareren of reviseren van uw camper of caravan. De wortels van ons reparatiebedrijf gaan terug tot de jaren ‘60 van de vorige eeuw. De laatste 10-tallen jaren houdt onze camper-en caravantak zich van daaruit bezig met specifieke herstelwerkzaamheden van dit soort voertuigen.

De specialisatie van ons herstelbedrijf heeft geleid tot unieke expertise. Wij kunnen niet alleen het plaatwerk maar ook het interieur van caravans en campers grondig herstellen. Waterschade en lekkages maken dat dikwijls noodzakelijk.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Ook voor veraangenaming van uw vakantie

Mosman biedt uitgebreide vakkennis aan t.a.v. onderhoud. Dan gaat u jaarlijks met een gerust hart vanuit Lieshout op vakantie. En u hoeft niet alleen bij ons aan te kloppen in geval van calamiteit. Want ook wanneer u uw huidige voertuig wilt opwaarderen met extra toepassingen, dan kunt u bij ons terecht. Enkele voorbeelden van wat wij afgezien van camper en caravan schadeherstel voor u kunnen betekenen:

  • Installatie van parkeersensoren of achteruitrijcamera’s;
  • Het inbouwen van airconditioning voor aangename verkoeling;
  • Het aanbrengen van extra faciliteiten in de vorm van bijvoorbeeld een diepvries of schotelantenne.

Werkzaamheden die samenhangen met caravan of camper reparatie als gevolg van schade worden dikwijls door de verzekering gedekt. Vanzelfsprekend kunnen wij u t.a.v. de verzekeringstechnische administratieve rompslomp bijstaan en adviseren.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!