Skip to content

Waterschade herstellen

Waterschade in uw caravan of camper?

Heeft u last van vocht in de caravan. Of wilt u in de camper vochtschade laten repareren? Wij van Mosman in Boekel zijn al jarenlang specialist in de reparatie van allerlei soorten schades die te maken hebben met uw vakantievoertuig. U kunt bij ons terecht voor het herstellen van plaatwerk, bijvoorbeeld wanneer sprake is geweest van een fikse hagelbui en er eindeloos veel putjes in het dak van uw caravan of camper zitten. Ook bij een aanrijding waarbij flinke deuken zijn ontstaan kunt u bij ons terecht. Wij repareren en vervangen ook disfunctionele onderdelen zoals een defect neuswiel. Of zit u met een camper met inwendige vochtschade, ook die kunt u dan door ons laten repareren

Mosman: ook voor het repareren van vochtschade in uw camper

Vocht leidt tot waterschade in een caravan. Dat kan ontstaan doordat u bijvoorbeeld een kleine aanrijding heeft aan de buitenkant waardoor een barst ontstaat in het uitwendige plaatwerk of naden gaan open staan. Houten delen zoals de wanden en de vloer kunnen dan langzaam nat en rot worden door vochtindringing van buitenaf. Vocht in de caravan is vervelend. Je ruikt het en je merkt het aan de lucht die je inademt en het bevordert de gezondheid van de personen die in de caravan verblijven absoluut niet.

Waterschade in caravan of camper kan overigens ook ontstaan doordat de afwatering aan de binnenzijde niet goed functioneert. Is de douchevloer niet meer waterdicht of stroomt het water uit het keukentje niet goed weg dan ontstaat er ook vocht in de caravan.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Mosman draagt bij aan een zorgeloze vakantie

Laat de vochtschade in uw camper of caravan snel door Mosman repareren. Of verbeter uw voertuig met een van de vele andere opties die wij u kunnen bieden. Is uw sanitair verouderd, dan plaatsen wij graag totaal nieuwe voorzieningen voor u. Dan kunt u weer jarenlang prettig en zorgeloos genieten van een welverdiende vakantie met uw vakantievoertuig.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!