Skip to content

Camper en caravan herstelbedrijf nabij Someren

Professioneel schadeherstel in Someren

Zit u op de camping in de regio Someren? Van minicamping Heksenheuvel tot camperboerderij ‘dé Soley’ of de fraaie grote camping De Somerense vennen; De kampeermogelijkheden in deze regio zijn legio. Helaas zit een ongeluk soms in een klein hoekje en kampt u door een ongelukkige omstandigheid wellicht met schade aan uw camper of caravan interieur of exterieur.

Gelukkig voor u is caravan en camper herstelbedrijf Mosman gevestigd nabij Someren. Via de N612 bent u in luttele minuten bij ons bedrijf waar beschikking is over decennialange ervaring met caravan en camper schadeherstel.

Laat uw caravan of camper in Milheeze in perfecte staat herstellen

Bent u wellicht zelf woonachtig in Someren en heeft u plannen om op korte termijn met vakantie te gaan? Dan is het nu tijd om die camper of caravan reparatie nog snel te laten doorvoeren. Want wellicht wordt die lekkage tijdens uw verblijf in het buitenland wel erger. Of wellicht begeeft dat cruciale onderdeel van uw woonmobiel het onderweg. Dat risico wilt u in Someren niet lopen met uw welverdiende vakantie in het vooruitzicht.

En ook wanneer er niets mis is met uw voertuig kan een bezoek aan onze werkplaats toch nuttig zijn. Want Mosman is er niet alleen om het ex- en interieur van caravans en campers te herstellen. Wij kunnen ook extra luxe inbouwvoorzieningen realiseren voor een nog prettiger verblijf op de camping. Denk aan een schotelantenne bijvoorbeeld.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Wij maken het u gemakkelijk, ook na afloop van uw reis

Bent u juist net terug van vakantie en heeft u behoefte aan een reparateur die schade aan uw caravan of camper kan herstellen? Vaak gaat het dan om verzekeringskwesties. Wist u dat u uw schade al vooraf op onze website kunt aanmelden? Voorzie ons van alle relevante informatie die relevant is voor schadeherstel t.a.v. uw caravan of camper in Someren. Wij kunnen u dan ook de nodige administratieve rompslomp uit handen nemen.

Kamperen, dat moet leuk blijven. En Mosman ziet het als zijn missie om ervoor te zorgen dat dat ook gebeurt.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!