Skip to content

Vertrouw op Mosman voor camper en caravan schadeherstel in Milheeze

Professioneel schadeherstel in Milheeze

De échte vakantieganger in Milheeze, die kent ons caravan en camper herstelbedrijf waarschijnlijk al lang. Tegenwoordig zijn wij gevestigd in Helmond op steenworp afstand van Milheeze. Wie goed voorbereid op vakantie wil die maakt gebruik van onze gespecialiseerde dienstverlening. Bij ons bedrijf kunt u terecht voor de periodieke keuring die doorgaans wordt verplicht vanuit uw verzekeraar. Tegelijkertijd kunt u dan gebruik maken van onze prijsvriendelijke onderhoudsdiensten.

Laat uw caravan of camper in Milheeze in perfecte staat herstellen

Wilt u weer de luxe en sfeer terug van weleer, toen u uw vakantiemobiel nieuw aanschafte? Is het voertuig functioneel nog prima in orde maar wat verouderd en kampt u hier en daar met een lekkage? Mosman is in staat tot vergaand camper en caravan interieur herstel. Wij zorgen dat apparatuur weer naar behoren werkt, kastjes naadloos sluiten en de waterhuishouding lekvrij functioneert. Dat voorkomt schimmelvorming en is hygiënisch en gezond.

Wanneer wij het interieur van campers en caravans herstellen kunt u ons ook verzoeken tot de inbouw van extra nieuwe, luxe apparatuur. Denk aan toevoeging van een diepvriessectie of inbouw van een combi-oven. Uitwendig kunnen wij uw voertuig uitrusten met parkeersensoren. Dat verkleint de kans op eenzijdige aanrijdingen.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Groot geworden in caravan en camper schadeherstel

Een ongeluk is helaas niet altijd te vermijden, ook niet voor de ruim 2.200 vakantiegangers die Milheeze rijk is. Loopt uw camper of caravan tijdens een trip schade op, dan kunt u gelukkig snel in onze werkplaats terecht. Wij zijn groot geworden in het herstellen van zowel kleine als omvangrijke schades. Decennialange ervaring met het herstellen van campers en caravans heeft geleid tot de beschikking over een breed arsenaal aan prijsgunstige oplossingen voor iedere calamiteit.

Of u nu gaat kamperen in de buurt bij minicamping “de Kuunderthoeve” of “D’n Hospes”, of dat u een trip op het programma heeft staan naar een kampeerterrein in Italië. Het is altijd prettig om te weten dat reparatie bedrijf Mosman voor caravan en kamper dicht in de buurt van Milheeze gevestigd is.

Camper Caravan Mosman "Helmond"

Camper Caravan Mosman is vanaf heden te vinden op haar nieuwe locatie aan de Zuiddijk 35 te Helmond.

Na de overname van van Haandel Schadeherstel op 01 Juli 2019 is het bedrijf per 01 Januari 2020 voortgezet onder haar huidige naam Camper Caravan Mosman.

Het schadebedrijf voor de regio Noord & Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg blijft u graag van dienst op haar nieuwe stek!