Skip to content

Caravan schadeherstel in Lierop

Caravan reparatie in Lierop

De ruim 2.200 inwoners van Lierop hoeven niet ver te gaan om het heerlijke vakantiegevoel te kunnen opzoeken. Want met camping de Somerense vennen en natuurkampeerterrein De Lier zijn er kampeermogelijkheden direct binnen handbereik. Het is heerlijk recreëren in uw woonplaats nabij de fraaie Strabrechtse heide. En met meerdere pannenkoekenhuizen in de directe omgeving, is het in gastronomisch opzicht ook dik voor elkaar. En is uw caravan of camper in Lierop op wat voor manier dan ook defect, laat hem dan herstellen door ons. Mosman is tegenwoordig gevestigd aan de Zuiddijk in Helmond, in luttele kilometers te bereiken via de N612.

Optimaal schadeherstel t.b.v. uw caravan of camper in Lierop

Of u nu tijdelijk op de camping verblijft in Lierop of er woont en zelf een vakantieganger bent die er graag elders op uit gaat. Met Mosman is er een partij die zorg kan dragen voor het verhelpen van uw caravan en camper schade direct in de buurt gevestigd. Kampeerders zijn avonturiers. Maar de hedendaagse kampeerder verlangt wel luxe en comfort. Mosman kan daarom iedere vorm van malheur verhelpen aan uw caravan of kamper. Denk aan:

  • Exterieurschades door storm, hagel of aanrijdingen;
  • Esthetische vormen van caravan of camper reparatie door het wegwerken van deukjes of krassen en verkleuringen;
  • Repareren van lekkages binnen en buiten;
  • Volledige renovatie van en inbouw van luxe apparatuur in uw caravan of camper in Lierop.

Renovatie

We vervangen het houtwerk dat rot is geworden door langdurige lekkages, plaatsen nieuwe beplating en werken alles weer netjes af zodat uw camper weer net zo sterk is als voorheen.

Vakkundig verbetert

Om de camper te verbeteren kunnen we de dakplaat vervangen voor een kunststof exemplaar. Zo voorkom je bijvoorbeeld deuken door hagel.

Verkleuring?

Zijn de kunststof delen van uw camper verkleurd? Deze kunnen netjes overgespoten worden zodat ze er weer helemaal fris uitzien en verkleuring in de toekomst niet meer voorkomt.

Waterdichtheid

Het vervangen van kitranden om lekkages te voorkomen.

Offerte binnen handbereik

U hoort het goed. Mosman kan zowel het ex- als het interieur van caravans en campers volledig herstellen en kan zodoende dus een totaaloplossing bieden wanneer er sprake is van aanzienlijke schade of veroudering. Ook verzekeringstechnische zaken kunnen wij voor u in Lierop grotendeels uit handen nemen. Wij hebben onder andere goede contacten met Allianz, ASR, Univé en FBTO-verzekeringen.

 

De korte lijnen van ons caravan en camper reparatie bedrijf met allerlei partners, waarborgen dat wij snel een oplossing voor u kunnen realiseren. Zodat u weer verder kunt genieten van uw welverdiende vakantierust.

Camper Caravan Mosman
per 1 Juli 2024 gesloten

Camper Caravan Mosman zal op 1 juli 2024 alle werkzaamheden beëindigen.

Wij willen al onze klanten en samenwerkende bedrijven bedanken 
voor het jarenlange vertrouwen wat in ons gesteld is.